Hotellimaailmalta huipputarjous Naantalin kylpylään

spa hydrotherapy woman waterfall jet

Mun mielestä alennuskoodeja kannattaa hyödyntää ennen kaikkea hotelli- ja kylpylälomiin, myös kotimaassa. Lomailemme enimmäkseen kotimaassa ja käytämme aina jotain tarjousta tai alekoodia! Se on todellakin mahdollista, pitää vain osata varata oikeaan aikaan ja katsoa oikeilta sivuilta!

Nyt olimme lomalla Naantalin kylpylässä ja siinä hyödynsimme Hotellimaailman tarjouskoodin, jolla saimme lomayöt 96€ per hlö per yö. Päästiin todella edullisesti nauttimaan luksushotellista ja hoidoista!!! Loma oli erittäin onnistunut. Ainoa ehto oli tuossa, että loma piti aloittaa torstaina ja sen tuli kestää vähintään 2 yötä.

Tässä tietoa Naantalin kylpylästä:

Naantalin kylpylä on pitkään ollut suosittu lomailu- ja rentoutumispaikka. Naantalilla on pitkät kylpyläperinteet, ja nykyinen Naantalin kylpylä kuuluu Royal Spas of Europe –ketjuun, ainoana pohjoismaisena kylpylänä. Naantalin kylpylä –nettisivut esittelevät kylpylän palveluita, ja niiden kautta voi myös tehdä mm. huonevarauksia sekä ostaa lahjakortteja.

Naantalin kylpylä tarjoaa vieraiden käyttöön kuusi erilaista saunaa, sekä porealtaita, rentoutumisaltaita hierovine suihkuineen ja poreineen, sekä ympäri vuoden lämmitetyn ulkouima-altaan. Tarjolla on myös yli sata erilaista kylpylähoito- ja kauneuspalvelua. Naantalin kylpylän tiloissa voi myös käydä parturissa ja kampaajalla, ja vieraat voivat käyttää kylpylän kuntokeskusta. Naantalin kylpylä tarjoaa myös erilaisia kokous- ja juhlatiloja, joita voi käyttää niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiinkin. Yrityksille ja organisaatioille Naantalin kylpylä järjestää myös työhyvinvointi- ja kuntoutuspalveluita. Naantalin kylpylässä on omat tennis- ja beach volley -kentät sekä minigolf-rata, ja lähistöltä löytyy myös golfkenttiä. Naantalin kylpylä voi järjestää ryhmille kaikenlaisia aktiviteettejä; muut vieraat käyttävät kylpylän tarjoamia palveluita omatoimisesti.

Naantalin kylpylä tarjoaa majoitusta kylpylähotellissa, sviittihotellissa, kylpylän rantaan ankkuroidussa Sunborn Yacht –laivahotellissa sekä Spa Residence –huoneistohotellissa. Kylpylähotellin ja laivahotellin huoneet ovat enimmäkseen tavallisia hotellihuoneita. Enemmän tilaa haluaville Naantalin kylpylä tarjoaa sviittejä laivahotellissa, sviittihotellin huoneita sekä Spa Residence –huoneistoja, joissa on myös keittiö. Tällaiset lomahuoneistot sopivat hyvin vaikkapa suuremmille lomaseurueille ja perheille.

Naantalin kylpylän tiloissa on jopa kymmenen eri ravintolaa, baaria ja kahvilaa ruokailuun ja virkistykseen. Tarjolla on perinteisen suomalaisen ja yleiseurooppalaisen ruoan lisäksi myös mm. thaimaalainen ravintola. Lisäksi perinteinen Naantalin seurahuone sijaitsee aivan Naantalin kylpylän tuntumassa. Kaikkien näiden ruokailupaikkojen ruokalistoja ja muuta tarjontaa pääsee tarkastelemaan Naantalin kylpylä –nettisivuilta. Naantalin kylpylän ravintolat ja baarit tarjoavat myös elävää musiikkia ja muuta ohjelmaa useina iltoina viikossa. Naantalin kylpylä –nettisivut antavat näistä ajankohtaista tietoa.

Naantalin kylpylä –nettisivut toimivat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Heti etusivulta ylävasemmalta on mahdollista tehdä majoitusvaraus. Ensin on valittava hotelli, ja tämän jälkeen avautuu kalenterinäkymä, josta selviää miten Naantalin kylpylässä on haluttuina päivinä tilaa. Seuraavaksi näkyy mitä huonevaihtoehtoja on tarjolla, ja mitä ne maksavat sekä henkilöä kohti että yhteensä. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy mm. buffetaamiainen sekä kuntosalin ja sauna- ja allasosaston käyttöoikeus. Naantalin kylpylä –verkkopalvelun kautta varatut huoneet on yleensä maksettava heti. Näin varatut ja maksetut huoneet voi peruuttaa saapumista edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä. (Kansainvälisten hotellisivustojen kautta voi toisinaan varata Naantalin kylpylästäkin huoneita kylpylän omia nettisivuja halvemmalla ja joustavammin ehdoin.) Naantalin kylpylä –verkkopalvelussa voi maksaa luottokorteilla ja verkkopankin kautta. Sen sijaan lahjakortilla varaaminen ja maksaminen onnistuu vain puhelimitse. Naantalin kylpylä –nettisivuilta voi myös ostaa lahjakortteja. Lahjakortit voi tulostaa itse, tai ne voidaan lähettää kortteina haluttuun osoitteeseen, esimerkiksi sellaiselle ystävälle tai sukulaiselle, jota haluaa muistaa Naantalin kylpylä –lahjakortilla. Muita palveluita ei voi Naantalin kylpylä –nettisivujen kautta ostaa. Esimerkiksi kokousvaraukset eivät onnistu suoraan netin kautta, vaan niistä voi jättää Naantalin kylpylä –nettisivujen kautta ainoastaan tarjouspyynnön. Samoin Naantalin kylpylän ravintoloista ei voi varata pöytiä netin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *