Designia netistä alekoodilla

Hyvät designin ystävät!

Nyt on teille hyvä vinkki, jota minäkin osasin hyödyntää, vaikka en nyt niin valtava designhaukka olekaan! Nimittäin erittäin hyvät alennuskoodit pariin designkauppan, erityisesti ruotsalaiseen Room 21:een!!!

Eksyin sellaiselle uudelle sivustolle kuin Designkaupat.fi, jossa on todella laajasti kaikkia mahdollisia designtuotteita ja kauppoja sekä sille on ongittu kaikki mahdolliset alennuskoodit, jotka kyseisissä kaupoissa kelpaavat.

Vaikka sivusto näyttää tavalliselta verkkokaupalta, se ei ole verkkokauppa, vaan pikemminkin tuotteiden vertailusivusto. Eli siellä voi verrata tuotteen hintoja eri kaupoissa. Sivuston listoilla on yleisimmät ja suurimmat netin designkaupat, joista on kuitenkin suomalaisia lähinnä vaan Finnish Design Shop.

Room 21 verkkokaupassa on ollut aivan loistavia alennuskoodeja. Niitä olen hyödyntänyt. Ostin sellaisen ihanan suutarin lampun sieltä, alennuskoodilla sain lampusta 30% alennuksen, joten ei jäänyt ihan hulluna enää hintaa lampulle. Aion tilata sieltä kyllä jos vielä jotain designtuotteita tarvin!

Toinen mistä sisustustuotteita saa todella edullisesti, on Ellos! Sinnekin on ihan mielettömiä tarjouksia lähes aina. Olen ostanut sieltä jo pari mattoa sillä kallein tuote -50% alennuksella kupongilla! Esim 300 euron matosta kun ottaa puolet pois, niin sehän on valtava summa! Ellos ei taida olla tuolla mainostamallani sivustolla, mutta sinnehän osaa jokainen suunnistaa esim tästä linkistä.

Jos olet ostamassa jotain isompaa kuten mattoa, kannattaa odottaa sitä -50% kuponkia, koska niitä kuitenkin on mun mielestä melkeen koko ajan! Tai sitten osta eka jotain pienenmpää ja odota jos saat sellaisen kupongin sen tilauksen kylkiäisinä, itse olen ainakin kerran saanut niin.

yki-nummen-lokki-valaisin-designklassikot-designkaupat

Designtuotteista minua hipuiluttaa seuraavaksi sisustukseen tuo Lokki-valaisin, joka kylläkin on aika kulunut juttu, kun niitä on joka toisella. Odottelen, jos tulee joku hyvä tarjous esim Finnish Design Shoppiin niin ostan sen sitten. Tai voin mää ostaa sen käytettynäkin, jos saan kohtuuhintaan. Lähes uuden hintaa ei oo käytetystä valmis maksamaan, kuten jotkut käytettyä myyvät luulevat!

Näin talviaikaan sisustushommat on ainakin meidän talossa aktiivisimmillaan, kun on paljon aikaa käyttää sisällä ja toisaalta on pimeiden iltojen takia pakko olla paljon sisällä. Olen maalaillut seiniä ja ostanut muutaman uuden huonekalun torista. On ihanaa tehdä pieniä muutoksia kotona, kun sitten kesäaikaan on niin aktiivista että ei silloin kyllä mitään ehdi tehdä.

Milloin teidän sisustusinto on kuumimmillaan ja mitä designtuotteita olette aikonut hankkia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *