Alennuksia ja alekoodeja lomamatkoista

child in the airplane

Lomamatkat ja hotellit varataan jo lähes 100 prosenttisesti netissä. Tai ei tietenkään 100-prosenttisesti koska kaikki suomalaiset eivät käytä nettiä eivätkä tule käyttämäänkään, mutta netin käyttäjien kohdalla prosentti taitaa olla tuo. Netti on siis matkailualalle äärimmäisen tärkeä markkina.

Ei siis ole ihme että siihen panostetaan ja on panostettu jo kymmenen vuotta. Hotellien ja lehtoyhtiöiden omat nettisivut ovat parantuneet ja monipuolistuneet. Niistä löytyy yleensä kaikki info mitä matkustaja tarvii. Totuus kuitnekin on että tälläkin alalla ja saralla netin todelliset ammattilaiset myyvät uskaltaisinko epäillä varmasti suurimman osan alan myynnistä! Tarkoitan siis varaussivustoja ja kaikenlaisia sivustoja, jotka ohjaavat asiakasta netin mutkikkaassa maailmassa kaiken taitavimmin kohti sitä maalia ja lopputulosta mihin asiakas haluaa. Varaussivustot osaavat poimia asiakkaan netin massasta, ne osaavat palvella sen hyvin ja tarjota tälle juuri sellaista matkaa ja hotellia kuin tämä on vailla.

Varaussivustojen sisäänheittäjänä taas toimivat erilaiset vertailu- ja alennussivustot. Alennussivustot ovat varmasti tehokkaita, sillä kukapa ei haluaisi saada esimerkiksi hyvää hotellihuonetta varattua mahdollisimman halvalla? Alennussivustoille on koottu esimerkiksi kaikenlaisia alekoodeja matkoista koiranruokaan ja vaatekauppoihin. Tai sitten on matkailuun erikoistuneita sivustoja, joissa on listattu pelkästään hotelli- ja matkapalveluista alennuksia ja alekoodeja.

Tässä alla on yhdeltä alekoodisivustolta poimimani teksti siitä mitä tarkoittaa alennukset matkoista ja hotelleista:

Alennuksia hotelleista ja lennoista

Kolottaako lomahammasta, mutta lentojen ja hotellien hinnat kauhistuttavat? Alennuskupongeilla ja -koodeilla lennät ja yövyt edullisemmin kymmenillä eri lentoyhtiöillä ja tuhansissa hotelleissa ympäri maailmaa. Alennuksia hotelleista ja lennoista tarjoavat lukuisat alennuskuponkiportaalit netissä. Tarjouksia tai alennuksia ei koskaan kannata jättää käyttämättä, koska miksi maksaisit ansaitusta lomasta enemmän?

Alennuksia hotelleista ja lennoista löytyy netistä ikävä kyllä harvoin suoraan. Sen sijaan matkatoimistoja ja muita matkanjärjestäjiä koskevia alennuskoodeja ja –kuponkeja löytyy netistä pilvin pimein. Alennusta käyttämällä pakettimatkojen hinnat ovat niin edullisia, ettei reppumatkailu enää kannatakaan. Tarjouksia kannattaa selailla myös matkatoimiston omalla verkkosivulla.

Netistä löytyviä alennuksia hotelleista ja lennoista kannattaa käyttää harkiten ja vertaillen. Tsekkaa ensin alennuskoodin ehdot: koskeeko se vain normaalihintaisia matkoja? Entäpä pakettimatkoja vaiko ainoastaan lentoja tai hotelleja? Seuraavaksi on aika miettiä matkakohdetta. Jos matkakohde on valmiina, kannattaa etsiä netistä halvin mahdollinen, mutta kuitenkin tarpeisiisi soveluva matka, jota vertaat kilpailijoiden samankaltaisten matkapakettien hintoihin. Aina alennuskoodit eivät nimittäin alenna matkojen hintoja niin paljon, että ne olisivat edullisimpien matkatoimistojen tarjonnan tasoa.

– Alennuksia hotelleista ja lennoista löytää harvoin suoraan – sen sijaan alennuskupongit ja –koodit koskevat matkatoimistojen tarjontaa

– Tarjouksia kannattaa etsiä myös matkatoimiston omalta verkkosivulta

– Muista vertailla netistä löytyviä alennuksia hotelleista ja lennoista muiden matkatoimistojen tarjontaan ja erityisesti hintatasoon

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *